Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r72021quic/happy-fruits.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Conditii de utilizare magazin online - Happy Fruits!

Utilizarea site-ului www.happy-fruits.ro implică acceptarea tuturor termenilor şi condiţilor prezentate mai jos.Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor și condiţiilor.

DECLINAREA RESPONSABILITĂTII

Conţinutul site-ului www.happy-fruits.ro a fost creat pentru a furniza informaţii şi detalii cât mai complete şi corecte despre produsele prezentate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate deşi s-au facut eforturi pentru înlăturarea erorilor care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informaţiilor prezentate. Informaţiile şi imaginile, preluate de la producători şi furnizori sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar aceştia îşi rezervă dreptul modificării caracteristicilor şi design-ului fară o notificare prealabilă. De asemenea, administratorii site-ului www.happy-fruits.ro îşi rezervă dreptul să completeze şi să modifice orice informatie prezentată pe site. Pentru orice informaţii suplimentare faţă de cele prezentate pe site vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail, folosind formularul on-line disponibil în secţiunea “Contact” sau trimitând un email la adresa: office@happy-fruits.ro. Valoarea maximă a obligaţiilor fată de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de la clientul respectiv pentru comanda respectivă, dacă această situaţie rezultă din culpa exclusivă a noastră ca furnizor.

DREPTURI DE AUTOR (Copyright)

Conţinutul site-ului www.happy-fruits.ro (imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software și orice alte date) este proprietatea HAPPY SWEET FRUITS SRL, CUI 37360866J39/268/10.04.2017, şi furnizorilor săi şi este protejat conform legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris din partea HAPPY SWEET FRUITS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

FRAUDA

Baza noastră de date conţine un volum mare de informaţii diverse, utilizate de către administratorii site-ului www.happy-fruits.ro pentru gestionarea corectă a ofertelor, a comenzilor, şi nu în ultimul rând a clientilor. Orice încercare de a altera sau afecta performantele şi bună funcţionare a sistemului nostru informatic va fi considerată o tentativă de fraudare, motiv pentru care vom face plangere penală împotriva celor vinovati.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de HAPPY SWEET FRUITS SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor şi sunt comunicate numai de către dumneavoastră.

Sistemul nostru informatic asigură integritatea şi siguranţa informaţiilor prin sistemul public de reţea internet. Clientul este răspunzător pentru integritatea terminalului propriu, precum şi a corectitudinii datelor înscrise de către acesta la momentul înscrierii în sistem. Informaţiile utilizatorilor site-ului www.happy-fruits.ro sunt confidentiale. Acestea fiind necesare pentru pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, comunicări comerciale conform opţiunilor alese de utilizatori la înregistrarea contului personal pe acest site (Newsletter). Schimbarea opţiunilor cu privire la aceste comunicări se poate realiza din meniul „Contul meu” accesând rubrica informaţii personale. Ştergerea datelor personale este posibilă la cererea clientului. Informaţiile personale înscrise de clienţi la înregistrare vor putea fi folosite pentru prelucrări statistice comerciale, de către terțe părţi, numai cu acordul scris al persoanelor a căror date urmează a fi prelucrate. Societatea nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail/date obţinute prin intermediul acestui site şi nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, la adresa de e-mail office@happy-fruits.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă intervin modificări in privinţa datelor despre dumneavoastră, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

DISPONIBILITATEA ȘI PREŢUL PRODUSELOR

Stocul prezentat este corect, iar ofertele și produsele prezentate pe site-ul www.happy-fruits.ro sunt disponibile în limita stocului. Dacă vi se afişează că stocul este limitat atunci este posibil ca până la finalizarea comenzii dvs. produsele să fie deja comandate de alt utilizator. Preţurile produselor precum şi caracteristicile acestora sunt actualizate periodic şi pot fi modificate fară o comunicare prealabilă. În momentul efectuării unei comenzi on-line, clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu termenii şi condiţiile de comercializare oferite de www.happy-fruits.ro.
Site-ul www.happy-fruits.ro, este proprietatea HAPPY SWEET FRUITS SRL (societate neplătitoare de TVA), înregistrată în Sat Biliesti, Comuna Biliesti, Str. Legumicultorului, Nr. 28, Judet Vrancea, J39/268/10.04.2017, CUI: 37360866, numită în continuare HAPPY SWEET FRUITS SRL.
Preţurile prezentate includ TVA (19%, noi fiind firmă neplătitoare de TVA) şi nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări HAPPY SWEET FRUITS SRL în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest preţ va fi cel publicat pe site la momentul achiziţiei.

RETURUL DE PRODUSE

Conform legislației în vigoare: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Produsele trebuiesc returnate în starea în care au fost primite și ambalajul original. Nu putem primi și rambursa produsele care au fost deja folosite. Plata returnării produselor revine clientului, urmând ca www.happy-fruits.ro să restituie clientului contravaloarea produselor returnate, după ce constată că acestea sunt în starea în care au fost expediate.

GARANŢIE

Produsele comercializate de www.happy-fruits.ro, prin specificul lor, sunt produse consumabile și beneficiază de garanție prin termenul de valabilitate înscris pe ambalaj. În situația în care produsul nu mai este disponibil acesta fie se va înlocui cu acordul clientului cu un produs asemanător, fie se va returna contravaloarea acestuia prin creditarea contului sau ramburs.

www.happy-fruits.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele pagube colaterale generate de utilizarea incorectă sau defectuoasă a produselor. Produsele care prezintă defecte în perioada de garanție vor fi expediate la magazinul online www.happy-fruits.ro . Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate documentele originale. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre soluționarea garanției cade în sarcina cumpărătorului. Toate precizările menționate mai sus sunt în conformitate și se completează cu prevederile O.G 21/92 și H.G 449/2003 și vor fi considerate ca acceptate de parți în momentul lansării unei comenzi. Orice culpă a unei părți va conduce la anularea în intregime a obligațiilor celeilalte părți, de aceea vă rugăm să solicitați telefonic sau pe email la adresa:  office@happy-fruits.ro toate informațiile și lămuririle necesare, înainte de lansarea unei comenzi, care ar putea fi utile în derularea unei colaborari profitabile pentru ambele părți.

LITIGII

Orice litigiu apărut între client și www.happy-fruits.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată.

Contact

0

Start typing and press Enter to search