Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r72021quic/happy-fruits.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Producator suc de mere 100% natural, din mere romanesti!
bannner1
Suc de mere Happy FruitsProducator suc de mere 100% natural, din mere romanesti!

Suc de mere – Din livada bunicului – la tine acasa!

Totul a inceput in anul 2010 ,moment in care am mostenit de la bunicul meu o mica livada de mere. Am continuat sa ingrijesc livada si desi  produce an de an o cantitate insemnata de mere gustoase din soiurile golden si ionatan, am intampinat aceeasi problema care o intampina toti producatorii din tara noastra,desfacerea si pretul pe kg, care deseori este sub cel real (costuri de intretinere , costuri cu utilaje agricole, etc). Fiind usor dezamagit de rasplata muncii mele, am inceput sa caut o alternative. Astfel in toamna anului 2016 am descoperit sucul natural 100% de mere. M-am indragostit pe loc de gustul acestuia si astfel am decis sa prelucrez o cantitate de mere si sa-mi fac propriul suc natural.  Toate persoanele care au gustat din suc s-au declarat incantate de gustul acestuia dar si de faptul ca este 100% natural , fara adaos de apa ,zahar sau conservanti. Pe langa gustul deosebit, sucul de mere are si multe beneficii, fiind bogat in multe vitamin( vezi la rubrica suc de mere).

In acest an am decis sa-mi achizitionez propria linie de prelucrare a sucului de mere. Producem suc natural doar din mere romanesti. Calitatea la noi primeaza in fata cantitatii sau a castigului personal.

Incepand cu data de 03.09.2017 va asteptam sa gustati produsele noastre din propria livada.

100% Natural

Romanesc

Ideal

Contact

0

Start typing and press Enter to search