Livrarea comenzilor

Livrare prin curier – Procesarea și expedierea comenzilor se face în 24-48 ore (în zilele lucrătoare) de la finalizarea comenzii. Pentru comenzile primite în zile nelucrătoare (week-end, sarbători legale) procesarea și expedierea lor se face în prima zi lucrătoare următoare efectuării comenzii. Modalitatea de plată acceptată: ramburs sau online. Dacă ați optat pentru plata online, expedierea comenzilor are loc după primirea dovezii de plată pe email. Livrarea prin URGENT Cargus are loc în mod uzual în termen de 24 ore de la expediere, pentru localități din Romania. Duminica nu se fac livrari. Atenție! Prețul calculat de site este pentru localități din aria de acoperire URGENT Cargus sau ridicarea din cel mai apropiat sediul URGENT Cargus pentru adresele care nu se afla în aria de acoperire. Dacă doriți livrare în afara localitaților acoperite vă rugăm să ne contactați pentru a afla prețul corect al expedierii. Pentru locațiile URGENT Cargus din țară apasați aici.

Atenție! Prețul transportului prin curier este calculat pentru un colet de un kilogram și pentru locațiile aflate în zona de acoperire URGENT Cargus. Pentru locațiile URGENT Cargus din țară apasați aici. Dacă comanda dumneavoastră depășește 1 kilogram, se va aplica o taxă de 1,5 lei / kilogram suplimentar. Daca locația dumneavoastră nu este în raza de acoperire URGENT Cargus, se va aplica o taxă suplimentară de 1 leu / kilometru, distanță calculată între cel mai apropiat punct din raza de acoperire URGENT Cargus și dumneavoastră.

Opțiunile privind modul de livrare se aleg înainte de finalizarea comenzii. Vă rugăm acordați o atentie sporită acestui aspect.

Contact

0

Start typing and press Enter to search