Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r72021quic/happy-fruits.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Inafara de sucul de mere produs si distribuit, prestam urmatoarele servicii:

Pe langa sucul de mere produs din livada proprie sau din livada producatorilor de mere locali, noi putem executa si prestari servicii pentru dumneavostra. Astfel putem prelucra merele si perele aduse de dumneavoastra, din care va vom facea propriul suc natural. Procesul de fabricare a sucului contine urmatoarele operatiuni: spalarea  si clatirea fructelor , tocarea, presarea la rece, pasteurizarea , imbutelierea si ambalarea in sistemul  “bag-in-box” . Cantitatea minima de fructe este de 100 kg si putem prelucra maxim 2000 kg / zi. Randamentul de presare variaza intre  50%-70%  in fuctie de perioada in care sunt aduse fructele la fabrica sau modul de depozitare etc. In general din 100 kg de mere realizam aproximativ 60-65 de litri de suc natural.

Pentru comenzi, rezervari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic la nr  +40 767379092  sau la sediul societatii noastre din comuna Biliesti str. Legumicultorului nr 28 jud Vrancea.

Citeste mai multe despre noi.

                        Cost-prestari servicii

tabel
Happy FruitsCost-prestari servicii
Contact

0

Start typing and press Enter to search